10 Ağustos 2015 Pazartesi

HAKKIMDA


           Kariyer hayatımın en başından bu yana olmak istediğim ve büyük keyif aldığım İnsan Kaynakları yolculuğumda; Değer katma, farkındalık yaratma, proaktif yaklaşımın odağında olarak mücadeleyi seven ve her yaşanılan durumdan tecrübe edinme, yanı sıra inovasyonun da bilincinde olarak, sürekli kendisini yenileyen ve süreçlere bu doğrultuda yön verme, ilkelerim arasında olmuştur.         

           Hayat boyu öğrenme temel prensibimden yola çıkarak, her gün yeniden öğrenme heyecanı ile birlikte değer katarak ve alarak yaşama sevincimizi yansıtmak mutluluğun en güzeli sanırım.

          İktisat lisans programının ardından, profesyonel meslek hayatıma turizm sektöründe başladım. 2005 yılından itibaren İnsan Kaynakları süreçlerinde aktif bulunmakla beraber, Eğitim sektöründe yer alan aile şirketimizde bir dönem kurma ve geliştirme faaliyetlerini sürdürdüm. İnsan Kaynakları alanında çok sayıda mesleki eğitimler alarak, Turizm, Açık hava reklamcılığı, Eğitim, Elektronik, Savunma Sanayi, Mühendislik ve Çevre olmak üzere birçok sektörde stajyerlikten yöneticiliğe İnsan Kaynaklarının farklı pozisyonlarında bulundum.Kariyer Psikolojik Danışmanlığı alanında yüksek lisansım bulunmaktadır.

         Günümüz İnsan Kaynakları profilinde, İnsanı değer olarak kabul ettiğimiz ve süreçlerimize bu doğrultuda yön verdiğimiz, en önemli sürdürülebilir sermayemiz olarak gördüğümüz Değerlerimizi sürekli geliştirmek, verimliliklerini en üst düzeye çıkarmak, başarılarına yön vermek, takdir etmek ve kariyer çizgilerinin oluşumuna katma değer sağlamak, şirkete katma değer sağlamakla doğru orantılıdır. En önemli kaynağımız dediğimiz İNSAN’ı değerli kılmak ve artı değerlerini ön plana çıkarmak toplumda da optimum fayda sağlayan unsurlar arasında yer alacaktır.

İlknur Gerdan Siyalar

İnsan Kaynakları Gelişim Derneği Üyesi

İnsan Değerleri Blog Yazarı


İletişim için;

Mail Adresi: ilknurgerdan@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder